Breaking News

ΤΟ ....ΠΑΡΙΖΑΚΙ !


"Είτε έχουν βάλει ελαιόλαδο είτε έχει λιγότερα λιπαρά η ουσία παραμένει ότι το παριζάκι είναι ένα επεξεργασμένο κρέας το οποίο περιέχει νιτρώδη και νιτρικά άλατα...



τα οποία έχουν συσχετιστεί με καρκίνο. Η Αμερικάνικη Εταιρία Καρκίνου συνιστά να τα αποφεύγουμε, ενώ μία έρευνα του Χάρβαρντ που δημοσιεύτηκε πριν από ενα μήνα έδειξε ότι τα επεξεργασμένα κρέατα (παριζάκια, μπεικον, καπνιστά) αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων και διαβήτη.
Δεν ξέρω τι λένε τα ρεπορτάζ, ούτε και οι ιατροί αφού και οι δύο είναι λίγο άσχετοι με τη διατροφή, σόρι δηλαδή θεωρώ ανεύθυνο ένας παιδίατρος να συνιστά το παριζάκι που περιέχει όλα αυτα τα συντηριτικά και συστατικά όπως σταθεροποιητές, γλουταμικό νάτριο, χρωστικές (καρμίνιο), αλάτι, νιτρώδες νάτριο, γαλακτικό οξύ, τριφωσφωρικό πεντανάτριο, πρωτεινη σόγιας κτλ κτλ. πολλά δεν είναι;
Ως διαιτολόγος και γονιός, όχι στο παιδί μου δεν θα έδινα το παριζάκι ούτε καν στο σκυλί μου..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια